APRILÄVENTYR

Månadens Äventyr i april är VÅRSAFARI. Det innebär att det finns 15 kontroller utspridda över Växjö med omnejd. Kontrollerna sitter uppe mellan 3 april och 13 maj. Kontrollerna kan vanligtvis tas med cykel eller till fots. Kontrollerna kan tas i valfri ordning och hur många gånger som helst. VÅRSAFARI är ett paket som innehåller en karta med 15 kontrollpunkter i Växjö, navigationstips och en vårguide med utflyktstips.

Kartpaketet skickas digitalt i pdf-format för omgående leverans. Önskas utskrivet material per post till exempelvis arbetslaget eller kompisgänget går det också bra. Då tillkommer ett par vardagar för leverans.

Vad använder man då kartmaterialet till? Möjligheterna är oändliga! Plocka kontrollerna i ordning och öva på navigation. Skaffa motivation till träningen genom att upptäcka nya områden. Sätt en tävlingstid och kör en träningstävling inom kompisgänget - vem tar flest på utsatt tid? Ta med barnen och gör en utflykt till en eller två av kontrollerna. Lek Följa John och välj den roligaste vägen mellan två kontroller (snabbaste vägen är förbjuden). Ta alla kontroller i ett svep för ett ordentligt långpass på cykel eller till fots. Ta kontrollerna i omvänd ordning och upptäck nya vägval mellan A och B.

Varje kontrollapp är försedd med en bokstav. Vi lottar ut en härlig T-shirt med naturprint till två deltagare som tagit samtliga kontroller. Skicka in bokstavskombinationen till hello@pepup.se senast den 14 maj för att delta i utlottningen.

Beställ VÅRSAFARI genom att swisha 195 kr till 123 068 1809. Ange din mailadress i kommentarsfältet i Swishappen. Kartpaketet är personligt och priset gäller per användare.

 

 

MAJÄVENTYR

I maj månad återkommer äntligen de efterlängtade mountainbikekurserna! Då ni är många som efterfrågat tillfällen för såväl nybörjare som vana stigcyklister har vi valt att genomföra ett större antal kurstillfällen under maj månad. Nytt för i år är att tillfällena är fristående och alltså inte hänger ihop i hela kurser. Du kan välja att gå på ett eller flera och behöver inte boka in dig på alla samtidigt. Det går givetvis också jättebra att kombinera nybörjartillfällen med fortsättningstillfällen. Kvällarna anpassas efter de deltagare som är på plats vid varje enskilt tillfälle. Kom som du är och lär dig något nytt, helt enkelt!

Samlingsplats för samtliga kurstillfällen är vid VAIS-torpet i Fyllerydskogen. Hjälm är obligatorisk. Tänk också på att bära kläder efter väder. Varmt välkommen!

Anmäl dig till ett eller flera kurstillfällen genom att swisha kursavgiften till 123 068 1809. Ange din mailadress samt de datum du önskar delta i kommentarsfältet i Swishappen.

 

 
 
 

Pris

Kartpaket för VÅRSAFARI

195 kr per vuxen
 

 

ÅRETS ALLA ÄVENTYR

MAJ   Mountainbikeskola

JUNI   Utekul för vilda barn och deras föräldrar

JULI   Stand-Up Paddleboard

AUGUSTI   Bouldering

SEPTEMBER   Utomhusmatlagning

OKTOBER   Höstsafari

NOVEMBER   Ljusspår

DECEMBER   Julbord

 
 
 

Mountainbikeskola

Nybörjarkvällar

  • Tisdagen den 1 maj 18.00 - 19.00
  • Måndagen den 7 maj 18.00 - 19.00
  • Onsdagen den 16 maj 18.00 - 19.00
  • Söndagen den 20 maj 18.00 - 19.00
  • Torsdagen den 31 maj 18.00 - 19.00

Fortsättningskvällar

  • Torsdagen den 3 maj 18.00 - 19.30
  • Torsdagen den 24 maj 18.00 - 19.30
  • Tisdagen den 29 maj 18.00 - 19.30

Pris

Kurstillfälle nybörjare (60 minuter) 145 kr

Kurstillfälle fortsättning (90 minuter) 195 kr