Äventyr, inspiration och glädje

Att ha roligt och att vistas utomhus är två viktiga komponenter i ett rikt liv. Vi på PepUp är specialister på äventyr och vill gärna hjälpa dig och dina kollegor med er nästa upplevelse. Eller är det kanske dina kunder du tar med dig?

Vårt utbud är stort och det finns mycket att välja mellan. Låt dig inspireras av vad varje säsong har att erbjuda genom att klicka på bilderna nedan. I kolumnen till höger har vi listat förslag som kan passa olika typer av grupper. Alla upplevelser skräddarsys självklart för just dina behov. 

Kontakta oss på telefon 076-8466650 eller via kontaktformuläret nedan för en kostnadsfri konsultation. Boka din nästa aktivitet redan idag!

 

Äventyr för aktiva

Utmaningar på vattnet såsom skimboard, Stand-Up Paddleboard och kajakpaddling kombineras med eldskola och utematlagning för ny energi och härlig gemenskap. Tidsåtgång 2-6 timmar. 

Pris från 895 kr per person

 

Äventyr i stillhet

Provsmakningsvandring genom naturen för att dofta, plocka och smaka på vad säsongen har att erbjuda. Alternativt en rofylld cykeltur med stopp för avsmakning av mat och dryck på vackra platser längs vägen. Tidsåtgång 1-4 timmar. 

Pris från 695 kr per person

 

Äventyr för nyfikna

Testa bouldering, slackline eller rogaining, varför inte eldskola, självplockning i skogen eller utomhusyoga? Bjud dig själv på nya upplevelser och bli en erfarenhet rikare på köpet. Tidsåtgång 1-3 timmar.

Pris från 495 kr per person 

 

 

Röster om PepUp

“PepUp skapade en lekfull eftermiddag med vattenaktiviteter och utomhusmatlagning som blev en härlig avslutning på vårens hälsoprojekt.”

— Emelie Klemets, Swedbank

“Tillsammans med PepUp var hela företaget ute på friluftsäventyr med matlagning och övernattning, en uppskattad aktivitet där vi både fick testa våra egna produkter och leva som vi lär.”

— Lars Nyberg, Outnorth

“Kluriga uppdrag och nya kunskaper varvades med god mat och tid tillsammans i ingenjörsgruppen när PepUp arrangerade vår eftermiddag i det fria.”

— Micko Björck, General Electric