Välkommen in i vintermörkret

Vintermörkret ger oss unika möjligheter att njuta av naturen. Med ljus och värme blir utomhusvistelsen till ett behagligt äventyr och vardagen blir enkelt till en fest. Under vintermånaderna bjuder PepUp in till eldskola, utomhusmatlagning och glöggsafari med ljusspår. Vandra längs upplysta stråk och förundras över skönheten ljuset ger oss. Smaka på årstidens säregna kryddor och lär dig mer om det som gör vintern till en av våra finaste tider på året. Varma drycker, heta eldar och mjukt ljus ger ett välkomnande avbrott i kyla och mörker.

Vinterns aktiviteter finns tillgängliga från november till februari. Aktiviteterna kan justeras för att passa grupper av olika storlek. Matvaror och dryck är ekologiskt och närodlat i så stor utsträckning som möjligt.

 

Priser

Endast aktivitet 245 – 495 kr per person

Aktivitet och energipåfyllning 395 – 695 kr per person

Aktivitet och måltid med gemensam utomhusmatlagning  895 – 1195 kr per person

 

 

Röster om PepUp

“PepUp skapade en lekfull eftermiddag med vattenaktiviteter och utomhusmatlagning som blev en härlig avslutning på vårens hälsoprojekt.”

— Emelie Klemets, Swedbank

“Tillsammans med PepUp var hela företaget ute på friluftsäventyr med matlagning och övernattning, en uppskattad aktivitet där vi både fick testa våra egna produkter och leva som vi lär.”

— Lars Nyberg, Outnorth

“Kluriga uppdrag och nya kunskaper varvades med god mat och tid tillsammans i ingenjörsgruppen när PepUp arrangerade vår eftermiddag i det fria.”

— Micko Björck, General Electric