Våraktiviteter

Vårvintern är vår härliga, femte årstid som kan bjuda på allt från värme vid en solig husvägg med fågelkvitter i öronen till kyliga marsvindar och grönska som aldrig verkar vilja slå ut. Med rätt kunskap och material är det är en härlig tid att vistas utomhus. Tillsammans med PepUp får gruppen mer kunskap om hur man bör klä sig för att hålla sig varm och torr, hur man tar skydd vid dåligt väder och skapar ett eget uterum. Vi tittar på de första vårtecknen och håller oss varma kring elden. En solig marsdag kan klipporna plötsligt vara torra och varma nog för klättring.

Nedan tipsar vi om några av våra populära paket:

Våffelfika

VÅFFELFIKA

Fågelkvitter, takdropp, solvärme och våfflor är säkra tecken på att vårvintern anlänt. Våra våfflor gräddas såklart i järn över öppen eld, med överraskande tillbehör från naturen. Med en varm fäll att sitta på och ansiktet vänt mot solen smakar våfflan och kaffet som bäst.  

Vårsafari mountainbike

                VÅRSAFARI

Kartmaterialet med oändliga användningsområden! Upptäck närområdet. Öva navigation. Utmana kollegor och kompisgäng. Ta med barnen på äventyr. Hitta träningsmotivationen. Sätt guldkant på vardagen. VÅRSAFARI är kontrollplock, poängjakt och naturupplevelse i ett. 

 

Vårens aktiviteter finns tillgängliga från februari till april. Aktiviteterna kan justeras för att passa grupper av olika storlek. Matvaror och dryck är ekologiskt och närodlat i så stor utsträckning som möjligt.

 

Priser

Endast aktivitet 245 – 495 kr per person

Aktivitet och energipåfyllning 395 – 695 kr per person

Aktivitet och måltid med gemensam utomhusmatlagning  895 – 1195 kr per person

 

Röster om PepUp

“PepUp skapade en lekfull eftermiddag med vattenaktiviteter och utomhusmatlagning som blev en härlig avslutning på vårens hälsoprojekt.”

— Emelie Klemets, Swedbank

“Tillsammans med PepUp var hela företaget ute på friluftsäventyr med matlagning och övernattning, en uppskattad aktivitet där vi både fick testa våra egna produkter och leva som vi lär.”

— Lars Nyberg, Outnorth

“Kluriga uppdrag och nya kunskaper varvades med god mat och tid tillsammans i ingenjörsgruppen när PepUp arrangerade vår eftermiddag i det fria.”

— Micko Björck, General Electric