Tema vatten

Värmen och ljuset lockar oss närmre vattnet och alla de spännande aktiviteterna i, på och vid sidan av. Årstidens lekfullhet smittar av sig och det är ett perfekt tillfälle att prova på nya saker. Varför inte stand-up paddleboard (SUP), skimboard, kajak eller simning i öppet vatten? För den som hellre håller sig på torra land finns möjlighet till bouldering (klättring på låg höjd utan säkring) eller repellering eller andra härliga aktiviteter. Över elden grillar vi allt det goda som är i säsong och testar smaker från såväl när och fjärran. Det här är utomhusmatlagningens högsäsong, där såväl förberedelser som måltid blir en njutning för kropp och själ.

Sommarens aktiviteter finns tillgängliga från april till augusti. Aktiviteterna kan justeras för att passa grupper av olika storlek. Matvaror och dryck är ekologiskt och närodlat i så stor utsträckning som möjligt.

 
 

Priser

Endast aktivitet 245 – 495 kr per person

Aktivitet och energipåfyllning 395 – 695 kr per person

Aktivitet och måltid med gemensam utomhusmatlagning  895 – 1195 kr per person

 

Röster om PepUp

“PepUp skapade en lekfull eftermiddag med vattenaktiviteter och utomhusmatlagning som blev en härlig avslutning på vårens hälsoprojekt.”

— Emelie Klemets, Swedbank

“Tillsammans med PepUp var hela företaget ute på friluftsäventyr med matlagning och övernattning, en uppskattad aktivitet där vi både fick testa våra egna produkter och leva som vi lär.”

— Lars Nyberg, Outnorth

“Kluriga uppdrag och nya kunskaper varvades med god mat och tid tillsammans i ingenjörsgruppen när PepUp arrangerade vår eftermiddag i det fria.”

— Micko Björck, General Electric