Höstaktiviteter

Hösten är tiden då naturen visar sig från sin allra bästa sida. En tid som är som klippt och skuren för uteliv, aktiviteter och samvaro. Vi bär med oss en crash pad för en stunds bouldering (klättring på låg nivå utan säkring) på en solvarm klippa, får oss ett gott skratt mitt i koncentrationen som krävs för att bemästra att balansera på en slackline och tar oss en titt på de gåvor vi kan bära med oss hem igen från naturen. Vi fyller på med energi kring en varm eld och både doftar, smakar och känner på årstiden runt oss. Med mer kunskap om höstens alla fördelar går årstiden snabbt från uthärdlig till alldeles underbar.

Nedan tipsar vi om några av våra populära paket:

Danger

ROGAINING

Koncentrationen är på topp, nerverna på spänn, spänningen olidlig. Vem är egentligen bäst på att läsa kartan? Vilket lag kommer fatta bäst beslut? Har någon en hemlig strategi? Kanske har någon oanade talanger som kommer väl till pass. Flest poäng på utsatt tid tar hem segern. Klara, färdiga, KÖR!

Lägereld

      UTEMATLAGNING

Tändstål, näver och kråkris. Gnistor och vedträn. Dofta, känna, hacka, röra. Hålla elden vid liv och pannan vid rätt temperatur. Passa. Provsmaka såklart. Komponera, servera och NJUT av en smakexplosion och ett väl utfört arbete. Axlarna sjunker, naturen är nära.   

 

Höstens aktiviteter finns tillgängliga från augusti till november. Aktiviteterna kan justeras för att passa grupper av olika storlek. Matvaror och dryck är ekologiskt och närodlat i så stor utsträckning som möjligt. 

 

Priser

Endast aktivitet 245 – 495 kr per person

Aktivitet och energipåfyllning 395 – 695 kr per person

Aktivitet och måltid med gemensam utomhusmatlagning  895 – 1195 kr per person

 

 

Röster om PepUp

“PepUp skapade en lekfull eftermiddag med vattenaktiviteter och utomhusmatlagning som blev en härlig avslutning på vårens hälsoprojekt.”

— Emelie Klemets, Swedbank

“Tillsammans med PepUp var hela företaget ute på friluftsäventyr med matlagning och övernattning, en uppskattad aktivitet där vi både fick testa våra egna produkter och leva som vi lär.”

— Lars Nyberg, Outnorth

“Kluriga uppdrag och nya kunskaper varvades med god mat och tid tillsammans i ingenjörsgruppen när PepUp arrangerade vår eftermiddag i det fria.”

— Micko Björck, General Electric