Samling kring ryggsäcken

Under hösten samlas vi kring ryggsäcken och det som vi kan bära med oss. En crash pad för en stunds bouldering (klättring på låg nivå utan säkring) på en solvarm klippa, ett gott skratt mitt i koncentrationen som krävs för att bemästra att balansera på en slackline, en titt på de gåvor vi kan bära med oss hem igen från naturen under hösten. Vi fyller på med energi kring en varm eld och både doftar, smakar och känner på årstiden runt oss. Med mer kunskap om höstens alla fördelar går årstiden snabbt från uthärdlig till underbar.

Höstens aktiviteter finns tillgängliga från augusti till november. Aktiviteterna kan justeras för att passa grupper av olika storlek. Matvaror och dryck är ekologiskt och närodlat i så stor utsträckning som möjligt. 

 

Priser

Endast aktivitet 245 – 495 kr per person

Aktivitet och energipåfyllning 395 – 695 kr per person

Aktivitet och måltid med gemensam utomhusmatlagning  895 – 1195 kr per person

 

 

Röster om PepUp

“PepUp skapade en lekfull eftermiddag med vattenaktiviteter och utomhusmatlagning som blev en härlig avslutning på vårens hälsoprojekt.”

— Emelie Klemets, Swedbank

“Tillsammans med PepUp var hela företaget ute på friluftsäventyr med matlagning och övernattning, en uppskattad aktivitet där vi både fick testa våra egna produkter och leva som vi lär.”

— Lars Nyberg, Outnorth

“Kluriga uppdrag och nya kunskaper varvades med god mat och tid tillsammans i ingenjörsgruppen när PepUp arrangerade vår eftermiddag i det fria.”

— Micko Björck, General Electric